• Software voor verhuurbedrijvenAudio- / videoverhuur, horeca- / partyverhuur, machineverhuur, etc.
  • HuisstijlPas offertes en facturen zelf aan naar eigen wens
  • Eenvoudige verhuursoftwareDoor de eenvoudige opzet kunt u direct aan de slag
  • SnelStart-koppelingSynchroniseer uw klanten, artikelen en facturen met SnelStart
  • PlanningMet Visual Rental Dynamics houdt u overzicht over uw planning
  • VoorraadbeheerAltijd snel een actueel beeld van uw artikelvoorraad

Visual Rental Dynamics verhuursoftware: Snel, eenvoudig in gebruik en betaalbaar!

Volledige verhuurplanning

Visual Rental Dynamics is verhuursoftware dat een totaaloplossing biedt voor relatiebeheer, artikelbeheer, planning, orderbeheer en nog veel meer. Met behulp van onze verhuur software heeft U altijd een actueel overzicht over uw planning en artikelvoorraad. Orders verwerkt U eenvoudig en snel!

Een overzicht van de vele mogelijkheden kunt u vinden op de pagina functionaliteiten.

Installeer Visual Rental Dynamics lokaal op uw eigen pc of via maak gebruik van de cloud.

 Overzichtelijk verhuren

Software vol mogelijkheden

Concept Informatisering heeft met behulp van de praktijkkennis van verschillende verhuurbedrijven en het bedrijf Visual Systems de applicatie Visual Rental Dynamics ontwikkeld. Met dit pakket vervullen wij de behoeften op het gebied van automatisering voor MKB verhuurbedrijven tegen een scherp tarief.

Visual Rental Dynamics is een no-nonsense en praktijkgerichte applicatie dat overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is. Door de intuïtieve opzet hoeft u geen dikke handleiding te lezen voor gebruik en kunt u vrijwel direct aan slag.

U betaald een vast, laag bedrag per maand. Dit heeft vele voordelen. U heeft onder meer altijd de beschikking over de laatste versie van Visual Rental Dynamics en u heeft altijd recht op ondersteuning.

Met Visual Rental Dynamics bent u klaar voor de toekomst en kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn!

Bespaar tijd en geld

Uiteraard wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve handelingen. Onze verhuur management software is eenvoudig en snel in gebruik. Bovendien kunt u, indien gewenst, Visual Rental Dynamics koppelen aan uw boekhoudsoftware. Zodoende hoeft u uw orders niet handmatig te verwerken in uw boekhouding! 

Offertes en facturen verstuurd u met één druk op de knop via e-mail. U kunt contacten met de klant plannen op zowel klant- als orderniveau middels de ingebouwde CMS-functionaliteiten. Door het optimaliseren van de communicatie met uw klanten stijgt de klanttevredenheid en loyaliteit!

Bespaar tijd en geld

Website en webcatalogus

Wanneer u gebruik maakt van de optionele Visual Rental Dynamics Webcatalogus, dan is uw website altijd voorzien van actuele prijzen, foto's en informatie! 

Wij kunnen daarnaast eventueel een complete website met geïntegreerde catalogus inclusief CMS en zoekmachine optimalisatie voor u realiseren en zelfs hosten! Zo heeft u altijd één aanspreekpunt voor zowel verhuursoftware als website! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Altijd juiste prijzen online

Meer info of een gratis demo?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op! De contact-gegevens vindt u op de contactpagina op deze website. 

Wilt u zelf het gebruik van Visual Rental Dynamics ervaren? Vraag dan nu een geheel vrijblijvend een online demo aan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak, om vanaf afstand ons pakket met u door te lopen wanneer het u uitkomt. Zo kunt u in slechts 15 tot 30 minuten bepalen of wij de oplossing voor uw situatie kunnen bieden!

De laatste tweets