Skip to the content

Werken aan de toekomst: VRD Web

Software is nooit af en ontwikkelingen staan nooit stil. Daarom wordt er door ons op de achtergrond gewerkt aan een nieuwe variant van onze Visual Rental Dynamics verhuursoftware. Door de gebruikersinterface te herbouwen naar een moderne webapplicatie heeft u in de toekomst alle functionaliteiten die onze verhuursoftware heeft te bieden beschikbaar via alle mogelijke apparaten met een webbrowser.

De applicatie krijgt een volledige nieuw en fris uiterlijk en zal zich perfect via touch aansturing laten bedienen, maar ook gewoon via de muiscursor op een desktop zoals u dat nu gewend bent. Ook zullen de schermen dynamisch aangepast worden naar het schermformaat van het apparaat waarop u de webversie gebruikt.

Doordat wij reeds gebruik maken van de modernste .NET technologie voor de ontwikkeling van het huidige pakket hoeven wij voor de webversie slechts alleen de gebruikersinterface opnieuw te ontwikkelen. Dit biedt ons de mogelijkheid om in een versneld tempo ons complete pakket in de toekomst in een "modern jasje" aan te kunnen bieden. De bedoeling is dat de eerste versie in de loop van volgend jaar beschikbaar zal komen.

In de tussentijd zullen wij u op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen. Hierbij ziet u alvast wat schermvoorbeelden van de nieuwe interface:

Over de auteur

Eric

comments powered by Disqus

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!