Skip to the content

Relatiebeheer (CRM)

Gegevens van klanten en leveranciers kunnen eenvoudig en snel bewerkt worden via de functies klantenbeheer en leverancierbeheer binnen Visual Rental Dynamics. Zodoende houdt u op een zo efficiënt mogelijke manier uw klant- en leveranciersgegevens up-to-date. Bovendien zijn deze gegevens met behulp van de handige zoekfunctie binnen mum van tijd gevonden. 

Indien het afleveradres van de klant standaard afwijkt van het correspondentieadres, dan kunt u dit aangeven binnen beheer klanten. Mocht het afleveradres voor de klant afwijken voor een bepaalde order, bijvoorbeeld omdat de klant zelf een verhuurder is en er elders geleverd moet worden, dan kan het afleveradres op de desbetreffende order zelf eveneens aangepast worden. Hetzelfde kunt u doen voor het eventueel afwijkende factuuradres van de klant.

Daarnaast beschikt Visual Rental Dynamics over de functie locatiebeheer. Hierin kunnen locaties beheerd worden waar met regelmaat afleveringen plaatsvinden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld evenemententerreinen, beursgebouwen en feestzalen. 

Contacten met de klant registreert u met slechts enkele handelingen. Contacten kunt u ook plannen. Met behulp van het dashboard houdt u eenvoudig overzicht over de geplande contactmomenten met relaties, zodat u deze niet uit het oog verliest.

In de alle relatieschermen kunt u direct, met één druk op de knop, e-mails en SMS-berichten versturen. Deze functies zijn ook beschikbaar in het orderbeheerscherm. 

BTW-nummers van relaties kunnen (gratis) automatisch gecontroleerd worden op geldigheid door onze koppeling met de nationale databases met BTW-nummers van alle landen binnen de EU.

Verder kunnen er memo's geplaatst worden op relaties, welke eventueel automatisch zichtbaar gemaakt kunnen worden wanneer u een order invoert. Ook bevatten de relatiebeheerschermen koppelingen met Bing Maps, kunt u adreslabels afdrukken en kunnen adresgegevens automatisch worden aangevuld middels onze koppeling met een postcode database.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!