Skip to the content

Wij zijn vanuit Heco Systems BV inmiddels al 3 jaar klant bij Visual Systems en maken met veel plezier gebruik van de verhuur software. Een gebruikersvriendelijke programma waar veel mogelijkheden bij zitten. Een goede voorraad-, offerte, facturatiesysteem gepaard met vriendelijke medewerkers die je graag tot dienst zijn.

Heco Systems B.V.

Fijn bedrijf en super helpdesk! Heel fijn programma om mee te werken.
Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen. Zelfs als je bij drukte het antwoord apparaat niet inspreekt bellen ze je snel terug.
Ga zo door met jullie service!

Voskuil Verhuur Service

Een prettig logistiek programma met veel opties. De ondersteuning is uitstekend en men is continu bezig op het programma uit te breiden en van een prettigere interface te voorzien. Gebruiksgemak en ervaring uit de praktijk zorgen voor een goed werkend verhuurpakket. Een aanrader voor elke serieuze verhuurder!

Elko Rentals

Wij werken nu een jaar met het programma en zijn super tevreden, het werkt erg makkelijk en is overzichtelijk. Vanuit het bedrijf kun je rekenen op een prima service.

Zweestek Handelsonderneming

Wij zijn uiterst tevreden met Rental Dynamics!
Wij maken al 2 jaar gebruik van dit programma en het helpt ons in de stroomlijning van onze bedrijfsprocessen. Naast de fijne user interface van de software biedt Rental Dynamics ook een zeer goede service. Bij vragen wordt je onmiddellijk geholpen en voor aanpassingen in het programma luisteren en denken ze met je mee.

Team Best Containers

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!