Skip to the content

Verhuursoftware

U heeft een verhuurbedrijf en doet uw verhuuradministratie nog in Excel? Misschien gebruikt een verhuurpakket dat niet volledig aansluit op uw wensen of niet met de tijd meegaat en hierdoor sterk is verouderd? Bekijkt u dan eens de mogelijkheden van ons moderne en flexibele verhuurpakket Visual Rental Dynamics!

Last-minute orders en wijzigingen op het laatste moment van eerdere gemaakte bestellingen lijken vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. Ook verwachten klanten tegenwoordig snelle reacties op bijvoorbeeld offerteaanvragen. Een goede planning van materialen, personeel en voertuigen is daarom essentieel. Visual Rental Dynamics is hiervoor de ideale oplossing. Ook de administratieve functies zijn in ons verhuurpakket zeer compleet en gebruiksvriendelijk. De tijd die u kwijt bent met het uitvoeren van administratieve taken wordt met onze software dan ook tot een minimum beperkt.

Visual Systems is een softwarehuis met ruim 25 jaar ervaring in ontwikkeling van software voor de verhuurbranche. Wij ontwikkelen slimme verhuursoftware waarmee wij de behoeften vervullen op het gebied van automatisering voor MKB verhuurbedrijven. Visual Rental Dynamics is een compleet en dynamisch verhuurmanagement softwarepakket voor MKB bedrijven in de verhuur- en cateringbranche. Het is een no-nonsense en praktijkgerichte softwareapplicatie die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is. Door de intuïtieve opzet van Visual Rental Dynamics hoeft u geen dikke handleiding te lezen voor gebruik, heeft u geen dure consultants nodig en kunt u vrijwel direct aan slag.

Ons verhuurpakket wordt momenteel onder meer gebruikt in de volgende branches:

  • Evenementenverhuur
  • Partyverhuur en -catering
  • Machine- en gereedschapsverhuur
  • AV Licht- en geluidverhuur
  • Containerverhuur
  • Sanitairverhuur
  • En meer…

Laat u vandaag nog verrassen door de vele mogelijkheden en dynamiek van onze verhuursoftware!

Verhuursoftware die voor ú werkt!

Zeer gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijk

Onze software wordt door onze klanten als zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. Hierdoor werkt u met ons systeem snel en efficiënt.

Professionele ondersteuning

Professionele ondersteuning

Bij ons kunt u rekenen op vlotte en professionele ondersteuning bij het gebruik van onze software. Komt u even ergens niet aan uit? Dan staan wij voor u klaar!

Werken vanuit de cloud

Werken vanuit de cloud

Met onze verhuursoftware in de cloud en onze mobiele app heeft u altijd en overal toegang tot uw verhuurorders vanuit ieder apparaat.

Gratis overstapservice

Gratis overstapservice

Wij verzorgen kosteloos de import van uw klant- en artikelgegevens en ook de basisinrichting en eerste online uitleg van onze software is hierbij inbegrepen.

Snel te koppelen

Snel te koppelen

Wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar voor het koppelen van uw website of boekhoudpakket. Hiermee behoort het overkloppen van gegevens tot het verleden.

Steeds beter

Steeds beter

Wij staan nooit stil en ontwikkelen continu aan nieuwe mogelijkheden en verbetering van bestaande functionaliteiten van onze verhuursoftware.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!