Skip to the content

Koppeling website

Websites zijn voor de meeste mensen tegenwoordig een zeer belangrijke bron van informatie. Waarschijnlijk heeft u uw producten ook online gepubliceerd op uw website. Wanneer prijzen wijzigen dienen deze echter ook zo snel mogelijk aangepast te worden op de website. U wilt immers geen discussies met klanten over afwijkingen in tarieven.

Omdat u uw producten registreert in uw verhuursoftware is vanzelfsprekend dat deze ook gesynchroniseerd moeten kunnen worden met uw website, zodat u geen dubbel werk hoeft te doen met het risico dat hierbij fouten worden gemaakt. Hiervoor biedt de (optionele) Visual Rental Dynamics WebAPI de perfecte oplossing!

Naast uitgebreide productinformatie en prijzen kunnen ook afbeeldingen en documenten, zoals handleidingen, direct met één druk op de knop uit uw artikelbestand naar de website worden geëxporteerd.

Daarnaast kunnen online aanvragen via de website direct worden verwerkt in ons verhuurpakket. Met slechte enkele handelingen koppelt u de aanvraag aan een bestaande of nieuwe klant en vervolgens kunt u de order op dezelfde wijze afhandelen zoals u dat gewend bent met andere, handmatig aangemaakte orders.

De Visual Rental Dynamics WebAPI is door u zelf of door uw webdesigner te integreren in uw website. Bij sommige andere aanbieders van verhuursoftware bent u verplicht om, wanneer u een website wilt koppelen, de complete website bij deze partij af te nemen en te laten onderhouden. Vaak betreft het dan ook nog een standaard website met beperkte mogelijkheden. Bij ons behoudt u de volledige vrijheid om te kiezen voor een website en webdesigner naar eigen voorkeur! In de meeste gevallen bent u dan ook nog eens veel goedkoper uit!

Onze WebAPI is optioneel verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.


Enkele voorbeelden van websites gekoppeld met Visual Rental Dynamics:

Met onze WebAPI behoudt u de volledige vrijheid om te kiezen voor een website en webdesigner naar eigen voorkeur!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!