Skip to the content

Sjablonen orders en facturen

De opmaak van orders en facturen past u eenvoudig aan met behulp van de ingebouwde rapport ontwerper. Offertes, bevestigingen, leverbonnen, retourbonnen, contantbonnen, facturen, herinneringen en aanmaningen kunt u hiermee zelf voorzien van uw eigen huisstijl.

Wilt u bijvoorbeeld een veld weergeven op facturen welke hierop niet standaard wordt weergegeven? Of wilt u foto's van producten weergeven op uw offertes? U voegt een veld toe en selecteert uit een lijst de gewenste variabele. Zo simpel is het.

U kunt gebruik maken van verschillende sjabloonsets. Aan klanten koppelt u vervolgens de gewenste set met sjablonen. Wilt u echter van de sjabloonset afwijken op een bepaalde order of factuur van de klant, dan kunt u op de order alsnog een andere sjabloonset selecteren. Zodoende kunt u op een dynamische wijze verschillende lay-outs voor orders hanteren.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!