Skip to the content

Magazijnplanning

Als gebruiker van het Visual Rental Dynamics verhuurpakket heeft u standaard toegang tot de module magazijnplanning. Uw medewerkers in het magazijn houden met behulp van het speciale planningsscherm van deze module het overzicht over de uit te leveren en retourneren materialen.

De magazijnstatus van een order kan eenvoudig aangepast worden door deze te verslepen op het planningsscherm. Doordat alleen relevante gegevens zichtbaar en aanpasbaar zijn in het scherm magazijnplanning, hebben de magazijnmedewerkers een perfect zicht op de planning van hun werkzaamheden en kunnen zij op een duidelijke, snelle en efficiënte manier de uitleveringen en retourneringen registreren in het systeem.

Artikelen gereedmelden voor uitlevering en retourmelden doet u met slechts enkele handelingen in de magazijnplanning. Visueel is direct duidelijk wanneer de werkelijke aantallen afwijken van de geplande aantallen. Ook achteraf, wanneer er mutaties worden gedaan op orders terwijl deze reeds klaar staan voor transport, wordt in één oogopslag duidelijk wat de afwijkingen zijn. Zodoende kunnen de medewerkers in het magazijn snel ingrijpen wanneer er correcties moeten worden uitgevoerd binnen het logistieke proces. De kans dat leveringen en/of retourneringen te laat of onvolledig worden uitgevoerd wordt dankzij deze slimme module tot een minimum beperkt!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!