Skip to the content

Transportplanning

Visual Rental Dynamics bevat een uitgebreide module voor transportplanning. Met deze module heeft u de mogelijkheid om op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wijze de geplande leveringen en retourneringen van orders, magazijnverplaatsingen (verplaatsing van materialen tussen magazijnen) en losse ritten toe te wijzen aan voertuigen. Door gebruik te maken van de geïntegreerde routeplanner kunt u daarnaast de meest efficiënte route bepalen voor de ritten.

U wijst een te plannen opdracht zeer eenvoudig aan een voertuig en het gewenste tijdstip toe door deze te verslepen naar een bepaald tijdstip (of dag en tijdstip, wanneer u meerdere dagen in de datumselectie heeft geselecteerd) onder een voertuig (kenteken) in het rechterdeel van het scherm. Extra bestemmingen toevoegen aan een rit is ook mogelijk. U kunt met een beperkt aantal handelingen losse ritten toevoegen op voertuigen.

Per voertuig kunt u de geplande ritten weergeven op een routekaart. Zo kunt u visueel direct zien of de rit zo optimaal en efficiënt mogelijk is ingepland en op een eenvoudige wijze tijd en brandstofkosten besparen! Daarnaast worden de reistijden berekend tussen de bestemmingen. Hierdoor ziet u direct of de geplande ritten qua reistijd ook daadwerkelijk haalbaar zijn.

De geplande ritten zijn per voertuig op te vragen in de mobiele app. Uw chauffeurs kunnen in de mobiele app onder meer de status van de geplande ritten wijzigen, de navigatie aansturen en de contactgegevens van de bestemming opvragen.

De module Transportplanning is optioneel verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de prijzen of vragen over de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!