Skip to the content

Personeel- en transportplanning

Medewerkers en voertuigen kunt u in Visual Rental Dynamics plannen vanuit de orders met slechts enkele handelingen. Bij de uitvoering van de beschikbaarheidscontrole ziet u direct welke voertuigen en/of medewerkers eventueel niet beschikbaar zijn en ook direct wat de reden hiervan is. Bij het wijzigen van de planning van orders kunt u desgewenst de gerelateerde personeels- en transportplanning hierop automatisch laten aanpassen.

Ons verhuurpakket bevat ook mogelijkheden voor het registreren van verlof en verzuim van uw medewerkers. In een handomdraai kunt u uitgebreide verlofoverzichten genereren.

Het planbord bevat speciale weergaven voor de planning van medewerkers en voertuigen. Zo wordt hierop bijvoorbeeld weergegeven wanneer welke voertuigen zijn gepland op orders en wanneer welke medewerkers afwezig zijn met bijbehorende redenen.

Met deze handige functionaliteiten blijft ook de personeel- en transportplanning altijd visueel overzichtelijk in onze verhuursoftware!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!