Skip to the content

Systeemeisen

Om Visual Rental Dynamics lokaal te kunnen installeren op uw systeem dient deze te voldoen aan de volgende eisen:

Besturingssysteem:

• Windows 7 (32-bit en 64-bit)
  • Windows 8 / 8.1 (32-bit en 64-bit)
  • Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Overige benodigde software:

• Microsoft .NET Framework 4.6.2
  • Micrsoft SQL Server 2012 R2 Express of hoger

Hardware:

• Processor 1.4 GHz of hoger
  • 2 GB RAM of meer
  • 3 GB hardeschijf ruimte of meer
  • Beeldscherm met een resolutie van 1440 x 900 of hoger

Bovenstaande systeemeisen gelden niet voor Visual Rental Dynamics Cloud.
Deze is toegankelijk via alle Windows, Mac, iOS, Linux en Android apparaten met een internetverbinding.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!