Skip to the content

Cloud

U kunt Visual Rental Dynamics installeren op uw eigen systeem (on-premise). Maar wellicht wilt u uw verhuursoftware online beschikbaar maken op een server zodat deze overal voor u toegankelijk is? Met de Visual Rental Dynamics Cloud kunt u de Visual Rental Dynamics software gebruiken via internet met vrijwel iedere mobiel apparaat, PC of Mac.

Visual Rental Dynamics Cloud biedt u de volgende voordelen:

• Visual Rental Dynamics beschikbaar op elke locatie via PC, Mac, tablet en smartphone
  • Geen investering nodig in hardware
  • Onderhoud wordt voor u geregeld
  • Beveiliging van uw gegevens wordt voor u geregeld
  • Backups worden voor u gemaakt

Daarnaast is het ook mogelijk om (tegen meerprijs) SnelStart te gebruiken via onze online omgeving. Zo heeft altijd uw volledige boekhouding online tot uw beschikking en heeft u toegang tot een complete virtuele werkplekoplossing via de cloud!

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!