Skip to the content

Prijzen

U kunt al aan de slag met Visual Rental Dynamics vanaf € 75,- per maand. Een basislicentie geeft toegang tot alle standaard modules van het pakket.

Onze verhuursoftware is uitsluitend verkrijgbaar in abonnementsvorm. Dit heeft als voordeel dat u geen grote investering hoeft te doen in een verhuurpakket en dat u altijd de garantie heeft dat u de laatste versie van het pakket kunt gebruiken, zonder dat u een duur extra service abonnement hoeft af te sluiten.

Wij bieden standaard gratis ondersteuning, zowel telefonisch als per e-mail. Indien u kiest voor Visual Rental Dynamics in de cloud, dan worden ook de back-ups, beveiliging en hosting van de applicatie voor u geregeld (dit is bij de prijs inbegrepen).

Basislicentie

Basislicentie voor één gebruiker voor zowel Visual Rental Dynamics Cloud als voor een lokale installatie. Deze licentie geeft toegang tot alle standaard modules van het pakket:

- Relaties
- Artikelen
- Orders
- Facturatie
- Orderplanning
- Magazijnplanning
- Personeel- en transportplanning

€ 75,- per maand

Extra gebruiker

Extra licentie voor één gebruiker voor zowel Visual Rental Dynamics Cloud als voor een lokale installatie. Deze licentie geeft, net zoals de basislicentie, toegang tot alle standaard modules van het pakket.

€ 45,- per maand

Extra administratie

Elke tweede of volgende online administratie

€ 8,- per maand

Module boekhoudkoppeling

Voor synchronisatie met uw boekhoudpakket (zie hier een overzicht van de ondersteunde boekhoudpakketten).

€ 25,- per maand

Module Web API / Webcatalogus

Voor synchronisatie van artikelen en orderaanvragen op uw website.

€ 20,- per maand

Visual Systems

Algemeen en verkoop:

De Reest 60
8253 PW Dronten

Telefoon: 0321-317799
E-mail: Klik hier


Helpdesk en ontwikkeling:

Pastoor van Breugelstraat 42H
4744 RB Bosschenhoofd

Telefoon: 085-3036272
E-mail: Klik hier

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!