Skip to the content

Lokaal of in de cloud?

Lokaal

Visual Rental Dynamics kunt u installeren op uw eigen systeem. Dat wil zeggen dat de applicatie niet buiten uw eigen netwerk bereikbaar is. U hoeft zich dus (naast het maken van reguliere backups) geen zorgen te maken over de beveiliging van uw gegevens en bent niet afhankelijk van uw internetverbinding. U kunt wel, mits u hiervoor de juiste licentie heeft, met meerdere gebruikers op uw eigen netwerk gebruik maken van de verhuurapplicatie. U maakt hiervoor de database beschikbaar op de computer welke als server fungeert. Hoe u dit moet doen staat beschreven in het onderstaande artikel van Microsoft:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ms345343.aspx
(Hoewel Visual Rental Dynamics het werken met meerdere gebruikers via een eigen server ondersteund, kunnen wij geen ondersteuning bieden op het installeren en configureren van uw eigen server(s) en de MS SQL Server programmatuur. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk!)


Extern Bureaublad

U kunt uw bureaublad ook beschikbaar maken voor toegang van buitenaf, bijvoorbeeld via internet met uw smartphone of tablet, door gebruik te maken van Extern Bureaublad in Windows. U dient hiervoor instellingen te wijzigen op uw computer en firewall. Hoe u Extern Bureaublad ingschakeld staat hier beschreven:

http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/remote-desktop-connection-faq#1TC=windows-8
(Wij kunnen geen ondersteuning bieden op het instellen van externe toegang op uw netwerk!)


Cloud

Tenslotte bieden wij de mogelijkheid voor het hosten van Visual Rental Dynamics op een server, welke beschikbaar is via internet (de "cloud") en zodoende overal voor u toegankelijk is. Meer hierover vindt u op de pagina Cloud.

Over de auteur

Eric

comments powered by Disqus

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende online demonstratie aan van onze verhuursoftware. Zo weet u binnen 20 minuten of Visual Rental Dynamics de ideale oplossing is die u zoekt!